Вчені з'ясували, в якому віці діти дізнаються правду про Санта-Клауса

6,5 т.
Вчені з'ясували, в якому віці діти дізнаються правду про Санта-Клауса

Нещодавно "Обозреватель" повідомляв, що американські вчені радять не брехати дітям, щодо існування Санта-Клауса. Психологи вважають, що такі "казки" підривають авторитет батьків в очах дітей.

Тепер психологи пішли далі і провели ще одне дослідження, з метою з'ясувати, в якому віці діти дізнаються правду, і ка їх реакція на це. Про це повідомляє The Сonversation.

Згідно з його результатами стало відомо, що у віці семи років більшість дітей вже знають, що Діда Мороза не існує, але продовжують робити вигляд, що чекають на новорічного чарівника, щоб отримати бажаний подарунок.

Дізнатися правду дітям в основному вдається самостійно, завдяки роздумам на цю тему. Але часто в розвінчанні міфу їм "допомагають" старші брати і сестри або інформація в інтернеті.

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель", фізик зробила гучне наукове дослідження щодо Санта-Клауса.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства