Грип 2016: на карантин зачинено 17 київських шкіл

2,3 т.
школа, грип, карантин

В Україні хворих на грип стає все більше.

В Києві в цьому році вирішили не закривати всі школи у зв'язку з епідемією, а ввести "Точковий карантин" - тобто закривати конкретну школу чи ні, вирішує адміністрація навчального закладу.

На сьогоднішній день зачинено 17 столичних шкіл. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник, пише сайт 44.ua. "В цілому по Києву більше 50% від всієї кількості хворих - діти", - коментує Поворозник.

Видео дня

В КМДА відзначають, що захворюваність дітей в кожному районі і кожному навчальному закладі різна. Крім того, іноді батьки вирішують не відправляти дитину в школу через погані погодні умови. Тому рішення про призупинення навчально-виховного процесу адміністрація кожної школи приймає самостійно, відповідно до кількості хворих учнів.

У таких випадках навчання припиняється на термін від трьох до семи днів до поліпшення епідемічної ситуації в самому закладі. Загалом в кожному районі Києва 1-2 школи прийняли таке рішення.

Також ми повідомляли вам думку епідеміолога, що найбільш уразливі до вірусу гонконгського грипу учні молодших класів.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства