Школи на карантин закривають по всій Україні

6,3 т.
Школи на карантин закривають по всій Україні

Хворих на грип в Україні з кожним днем стає все більше. Серед захворівших найбільше дітей та пенсіонерів.

В столиці на карантин зачинились вже більше сотні шкіл, а сьогодні стало відомо про призупинення навчання в усіх навчальних закладах Запоріжжя, Мелітополя та Бердянська. Як повідомляє ТСН.Ранок, на заняття не йдуть школярі міста Рівне - там епідемпоріг перевищено майже на 15%, та Львову - школи не працюватимуть до кінця тижня.

А от на Сумщині захворюванність вже пішла на спад, і, після двохтижневого карантину, школярі повернулися за парти.

Видео дня

Як відомо, епідемія грипу вже забрала життя чотирьох людей. Померла 7-річна дівчика у Кривому Розі, 13-річний школяр, 52-річний фельдшер на Сумщині та 60-річний чоловік на Дніпропетровщині.

Раніше "Обозреватель" публікував інфографіку, яка підкаже як відрізнити грип від застуди та поради по боротьбі з грипом від лікаря Комаровського.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства