Дружина відомого "динамівця" розчулила публіку своєю маленькою донькою

8,0 т.
Дружина відомого 'динамівця' розчулила публіку своєю маленькою донькою

Нещодавно, в новому столичному арт-просторі Art Ukraine Gallery, Маргарита Рибалка, дружина футболіста київського "Динамо", презентувала свою першу колекцію дитячого одягу. У показі колекції взяли участь діти українських знаменитостей і футболістів з мамами.

Бренд назвали "Milly" на честь маленької донечки подружжя Емілії, для якої цей день також став дебютним - дівчинка, якій ще виповнився один рік, вперше з'явилася на подіумі. Батько Емілії, Сергій Рибалко, зізнався, що коли вона йшла по подіуму разом з мамою, у нього навернулись на очі сльози: "Я дуже чекав цього моменту, коли моя донька вийде, я пишаюсь своє дитиною, сльози котилися по обличчю - це невимовні почуття!", - розповів щасливий тато в інтерв'ю "Світському життю".

Видео дня

Як повідомляв "Обозреватель", українська поп-зірка здивувала кількістю нянь для своїх малюків.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства