Новий рік 2017: топ-10 продуктів, які обов'язково мають бути на святковому столі

8,0 т.
Новий рік 2017: топ-10 продуктів, які обов'язково мають бути на святковому столі

31 грудня зазвичай переповнене клопотами - всі готуються до зустрічі Нового року. Покровителем 2017 року стане Вогняний Червоний Півень, який несе для всіх чимало сюрпризів як приємних, так і не дуже.

Слід зазначити, що характер цієї тварини - не з простих. Звичайно, Півень задерикуватий, схильний до егоїзму, але він консервативний в найкращому сенсі цього слова, він шанує і поважає традиції, вік, сімейні традиції. Тому новорічний стіл може включати як сміливі кулінарні експерименти, так і традиційні страви, пише сайт korysno.pro.

Східні астрологи радять уникати на новорічному столі страв з курятини та яєць - із зрозумілих причин. Але в цілому, півень - істота практично всеїдна, так що можна дати волю фантазії. Головне - страви повинні бути яскравими і нарядними, як хвіст у півника! Ось 10 продуктів, які слід використовувати для приготування новорічних страв:

Видео дня

1. Кукурудза

Кукурудза (а також будь-які інші злаки) - улюблена їжа птахів!

Хороший варіант - салати з солодкою кукурудзою: їх різноманітність не знає кордонів. Крім того, яскраво-жовті зерна додадуть барвистості будь-якому салату.

2. Гарбуз

Цей помаранчевий овоч не тільки прикрасить собою будь-який стіл, але і порадує покровителя Нового року - Червоного Півня.

З гарбуза можна приготувати практично все що завгодно: від каші до десерту. Запечений гарбуз - відмінний гарнір до м'ясних страв.

3. Кабачки

Найближчий родич гарбуза, кабачок, також відноситься до улюбленої їжі півня.

Кабачки можна засмажити або запекти в духовці, прикрасивши їх шматочками різнобарвного болгарського перцю. Ця страва не тільки корисна, а й незмінно радує око - в загальному, ідеально підходить для зустрічі 2017 року.

4. Зелень

Природньо, що півень дуже любить будь-яку зелень.

Кріп, петрушка, базилік, салат, кінза - ці пряні трави практично універсальні, оскільки можуть додаватися до будь-якої страви. Прикрасьте гілочками зелені готову страву, щоб надати їй яскравості та аромату!

5. Мак

Макові зерна теж відносяться до улюблених ласощів півників.

Радимо вам спекти на десерт рулет або булочки з маком, прикрасивши їх різнокольоровою глазур'ю. Без сумніву, кращого десерту для Червоного Півня і не придумати!

6. Родзинки

Родзинки та інші сухофрукти теж можна використовувати в десертах. Мало того, що вони містять безліч корисних мікроелементів, їх ще й дуже люблять кури, тому ви можете поєднати приємне з корисним, гідно зустрівши рік Півня!

7. Желе

Ще один варіант десерту - різнобарвне желе.

Чим більше квітів, тим краще! Можна навіть використовувати спеціальні формочки у вигляді півнів - особливо це сподобається дітям.

8. Фрукти

Зрозуміло, свіжі фрукти прикрасять собою будь-який стіл! Це теж відмінна ідея для дитячого столу.

Створіть різнокольорову композицію з нарізаних фруктів на десерт, убивши двох зайців одним пострілом: діти будуть добровільно їсти корисну їжу, а покровитель 2017 року Червоний Півень порадіє такому вибору!

9. Коктейлі

З напоїв в цю новорічну ніч першість належить, звичайно ж, коктейлям!

Адже слово "cocktail" в перекладі з англійської означає "хвіст півня"! Різноманітні алкогольні та безалкогольні коктейлі з різнокольорових напоїв, фруктових соків і сиропів - ідеальна прикраса столу в цю ніч!

10. Червоне вино

І ще один напій, рекомендований астрологами, - червоне вино.

Цей благородний напій символізує вогняну стихію та зроблений з винограду, який так люблять кури, тому він як не можна краще підійде до м'ясних страв новорічного столу. Крім того, сухе вино в помірних кількостях корисне для серцево-судинної системи і роботи мозку!

Раніше "Обозреватель" публікував 5 способів перетворити будинок у новорічну казку.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства