Куди відправляти листи з новорічними побажаннями Святому Миколаю, Дідові Морозу і Санта Клаусу: адреси новорічних чарівників

5,6 т.
Куди відправляти листи з новорічними побажаннями Святому Миколаю, Дідові Морозу і Санта Клаусу: адреси новорічних чарівників

Ваші діти вже написали листа Святому Миколаю та діду Морозу? Ще ні? Тоді скоріш беріться за цю цікаву справу! І пам'ятайте, на Новий рік завжди трапляються чудеса, тому всі бажання обов'язково здійсняться!

А ми розповімо, куди ж ті листи відправляти, щоб отримати відповідь.

Адреса українського Діда Мороза, для листів написаних від руки:

вул. Інститутська, 22,

місто Буча,

Київська область,

08292

Але враховуючи, що ми живемо в епоху Інтернету і все-все можемо зробити і вирішити в мережі, є можливість написати листа Діду Морозу в електронному вигляді. Для цього існує кілька сайтів. Вибирайте той, який сподобається найбільше, і пишіть листи від себе і своєї дитини.

Видео дня

Pochta-moroza.com

На сайті потрібно заповнити анкету про дитину: ім'я, вік, стать, захоплення. Заплатити 160 грн. І тоді дитині прийде поштою лист з індивідуальними побажаннями і подарунковим блокнотом в красивому конверті.

Mykolaj.if.ua

У Святого Миколая в Україні є кілька резиденцій. Одна з них знаходиться на території Національного природного парку "Гуцульщина". Малюки можуть написати лист чудотворцеві онлайн і отримати незабаром відповідь, або на електронну пошту [email protected].

Mail-dedmoroz.com.ua

Крім листівок, можна замовити відеопривітання від Діда Мороза. Ролик вишлють електронною поштою або ж можна його скачати прямо з сайту. Також є можливість замовити відеопривітання на DVD, до якого додається сувенір.

Happy-cards.net

Як приємно буде діткам, якщо 1 січня вони отримають гарну вітальну листівку від самого Санта Клауса з Фінляндії! Замовити поздоровлення не тільки для дітей, а й для дорослих можна на цьому сайті.

Mail-dedmoroz.ml

Лист, запечатаний сургучем, написаний на гарному коричневому папері "під старовину" і скріплений особистою печаткою Діда Мороза, порадує будь-кого. Можна обрати один із запропонованих варіантів тексту, заповнити спеціальну форму і оформити замовлення. Останній день прийому замовлень - 25 грудня.

Резиденція Святого Миколая від "Укрпошти"

З 15 грудня по 8 січня у Будинку зв'язку "Укрпошти", розташованому в центрі Києва буде працювати поштова резиденція Святого Миколая. В новорічній резиденції можна буде придбати спеціально виготовлену лімітовану серію поштових марок і святкових листівок, які Укрпошта виготовила до Дня Святого Миколая та до Нового Року.

Резиденція Санта Клауса

Листи на всіх мовах світу від діток з різних країн щорічно отримує і Санта Клаус! Написати йому можна за адресою: Santa Claus, Arctic Circle, 96930, Rovaniemi, Finland. Або ж просто відвідайте його офіційний сайт.

А якщо ви ще не знаєте, на яку виставу повести вашу малечу, ми підготували для вас анонс новорічних вистав для дітей в Києві.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства