Складні речі просто: опубліковано 10 цікавих відео для дітей

12,2 т.
Складні речі просто: опубліковано 10 цікавих відео для дітей

Віталій Шевчук, вчитель фізики та астрономії однієї зі шкіл Рівненщини, знайшов вирішення проблеми нестачі якісного навчального контенту українською мовою для дітей – він створив незвичайний проект – україномовний науково-популярний канал, який отримав назву "Цікава наука".

Про це повідомляє ukontent.

"Проект некомерційний. Відео поширюються на Youtube-каналі проекту згідно принципів Fair Use, що передбачає відсутність монетизації та вказівку на авторів та першоджерела. Згодом плануємо створювати і власний науковий контент для школярів, студентів, учителів та усіх, хто бажає отримувати інформацію про науку українською мовою", - зазначає автор проекту.

На сьогоднішній день на каналі є 36 перекладених та озвучених відеороликів, які руйнують стереотипи про "нудну науку" та просто пояснюють складні наукові питання. Пропонуємо вашій увазі 10 найцікавіших з них.

Видео дня

Чому під землею гаряче?

Чому весь пісок однаковий?

Що з'явилося раніше: яйце чи курка?

Чому хлопчиків більше ніж дівчаток?

З чого складається Всесвіт?

Як ваш телефон змінює вас?

Як цукор впливає на мозок?

Що таке еволюція?

Що буде, якщо ви припинете спати?

Наскільки великим є Всесвіт?

Як повідомляв "Обозреватель", компанія Lego створює безпечну соцмережу для дітей.

disclaimer_icon

Материалы на этом сайте рекомендованы для общего информационного использования и не предназначены для установления диагноза или самостоятельного лечения. Медицинские эксперты MedOboz гарантируют, что весь контент, который мы размещаем, публикуется и соответствует самым высоким медицинским стандартам. Наша цель – максимально качественно информировать читателей о симптомах, причинах и методах диагностики заболеваний. Призываем не заниматься самолечением, а для диагностики заболеваний и определения методов их лечения советуем обращаться к врачам.

Популярные врачи

Лекарства