Названо три небезпечні продукти, які провокують інфаркт
Пристрасть до деяких видів популярних продуктів веде до розвитку серцево-судинних захворювань, а зокрема, наближає ризик виникнення інфаркту.
За словами фахівців, щоб серце почувалося добре, необхідно вживати на добу не більш ніж 2000 кілокалорій, а також 1500 міліграмів натрію і 300 – холестерину. А для цього неодмінно потрібно відмовитися від деяких страв, пише Mk.ru.
Так, зазначається, що цілком може прискорити настання серцевого нападу китайська їжа, якщо вона до того ж гостра і декілька разів обсмажена.
Крім цього, таку ж шкоду, як і фастфуд у кафе, несуть готові заморожені страви. Йдеться про магазинні піци, пироги, млинці й інші продукти, які треба розморожувати.
Всі вони завдають удару по серцю великою кількістю жирів і консервантів, до того ж у їхньому складі багато калорій, які провокують набір зайвої ваги.
Ще одне почесне місце в списку страв, які наближують інфаркт, посідає подвійний гамбургер або чизбургер із величезною смаженою котлетою, декількома шарами сиру й безліччю жирних соусів.
Як повідомляв OBOZREVATEL, у коров'ячому молоці та яловичині знайшли речовину BMMF, яка може спричинити рак товстої кишки.