Названий фрукт, який підтримує хорошу роботу серця

23,5 т.
Названий фрукт, який підтримує хорошу роботу серця

Одне з останніх досліджень вчених показало, що манго - не тільки смачний екзотичних фрукт, але і вельми корисний для здоров'я серця.

Про це повідомляє видання Тelegraf.

Вчені з Індії з'ясували, що манго має пребіотичні властивості, які допомагають засвоюватися поживним речовинам в організмі, а також стимулюють ріст і активність бактерій травної системи.

Читайте: Знайдений продукт, здатний захистити зуби від карієсу

У складі манго міститься чимала кількість вуглеводів, фенольних сполук і бета-каротин, що дає потужний антиоксидантний ефект. Крім того, у цьому екзотичному фрукті присутній вітамін Е і селен, які підтримують хорошу роботу серця.

Відео дня

Медики відзначають, що компоненти, які входять до складу пребіотичних продуктів, особливо корисні для сердечників, діабетиків, а також людей, хворих на рак.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", названі напої, якими ні в якому разі не можна тамувати спрагу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки