Альтернатива ранкової кави: названі збадьорюючі і пробуджуючі напої

16,1 т.
кава

Багато хто впевнений, що кава - незамінний ранковий напій, щоб прокинутися і бути бадьорим і активним. Однак існує кілька не менш смачних напоїв, які пробуджують організм не гірше ароматної кави.

Про це пише видання liza.ua.

Гарячий шоколад

У какао міститься величезна кількість вітамінів, які корисні для організму. До того ж, постійне вживання цього напою знижує ризик захворювання серцево-судинної системи.

Зелений чай

У цьому напої міститься кофеїн, який підбадьорить вас не гірше кави, також у ньому є чимало вітаміну С, йоду і заліза. Крім того, в зеленому чаї присутній танін - він пригнічує апетит, що дуже корисно для бажаючих привести себе в форму.

Відео дня

Імбирний чай

Такий чай не тільки підбадьорить, а й зміцнить імунітет. Тут найголовніше - правильно підібрати пропорцію, оскільки смак у імбиру досить специфічний. Є у нього і ще одна користь - він буде відмінним помічником, якщо з туру є проблеми з набряками на обличчі.

Фреші

Про користь свіжовичавленого соку і говорити не варто - вона просто незаперечна. Стакан такого напою дійсно підбадьорить з ранку, ще й наситить організм величезною кількістю вітамінів і мінералів.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", лікар назвала наслідки літніх набряків тіла.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки