Вчені з Гарварда назвали доступний продукт, який врятує від раку

40,3 т.
Як уникнути раку

Вчені з Гарварда назвали доступний багатьом людям продукт, який врятує від раку.

Експерти прийшли до висновку, що щоденне споживання вівсяної каші може вберегти людину від страшного діагнозу, передають "Подробности" з посиланням на The Telegraph.

Так, вчені проаналізували 12 великих досліджень, в яких були дані про 800 тис. осіб.

У результаті з'ясувалося, що у людей, які щодня вживали 70 грамів цільного зерна, ризик смерті від будь-яких захворювань знижувався на 22%, а від смерті у результаті рака - на 20%.

Відео дня

Читайте: Універсальна вакцина врятувала від раку трьох осіб

Крім того, на 20% знижувався ризик смерті у результаті серцево-судинних захворювань.

Лікарі рекомендують всім людям починати день з великої тарілки вівсяної каші. Вони запевняють, що вівсяна каша містить набагато більше корисних властивостей, ніж макарони або білий рис.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше генетики виявили у дітей нові невиліковні види раку крові.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки