Як вдома приготувати корисні солодощі: поради кондитера

3,9 т.
Як вдома приготувати корисні солодощі: поради кондитера

Смачні, і що важливо - корисні солодощі для дітей і всієї родини, зокрема - пастилу, можна самостійно приготувати в домашніх умовах.

Про це в ефірі телеканалу "Соціальна країна", відповідаючи на запитання "Обозревателя", розповів кондитер Віталій Вовк.

За словами експерта, пастила - це нешкідливі і дуже смачні солодощі. Все частіше зараз можна зустріти маленьких сімейних виробників, які займаються її виготовленням.

Але цей десерт зовсім не обов'язково купувати. Як стверджує Вовк, пастилу дуже легко приготувати навіть у себе вдома.

Відео дня

Читайте: Медики назвали фрукти, які можна їсти сидячи на дієті

"Можна взяти пюре будь-яких фруктів, наприклад сливи, груші, яблука, можна додати 10% цукру, якщо фрукти виявилися дуже кислими. Потім викласти і посушити - вийде корисна і без всяких добавок пастила", - поділився рецептом кондитер.

Як повідомляв "Обозреватель", вчені розповіли чому, під час депресії та стресу люди звертаються до солодкого, як до транквилизатора.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки