Як уникнути шкоди від солі: відома дієтолог дала відповідь
Сіль може приносити користь, якщо не вживати її занадто багато.
Дієтолог Світлана Фус на своїй сторінці в Instagram розповіла, як уберегти себе від шкоди цієї незамінної добавки.
Вона зазначила, що сіль контролює баланс рідини в організмі, тому вона потрібна організму, але в обмеженій кількості.
Щоб уникнути шкоди Фус рекомендує:
не досолювати страви, які містять солоні продукти;
пити достатню кількість води;
використовувати морську або кам'яну сіль, збагачену йодом;
на досіл використовувати близько 5 грамів на день.
Читайте: Виявлено несподівану небезпеку "здорової" їжі
Раніше MedOboz повідомляв, що надмірне вживання фастфуду сприяє ранньому старінню мозку.