Виявлено несподівану небезпеку "здорової" їжі

22,3 т.
Виявлено несподівану небезпеку 'здорової' їжі

Продукти, що продаються як "нежирні", можуть містити в три рази більше цукру, ніж їх звичайні аналоги.

Споживачі помиляються, коли думають, що роблять правильний дієтичний вибір, купуючи більш корисні варіанти. Про це повідомляє Daily Mail.

Видання навело найпоширеніші приклади "здорових" продуктів, в яких більше цукру, ніж в знежирених версіях:

  • йогурт;

  • арахісове масло;

  • мюслі;

  • нежирне печиво.

Читайте: "Усередині ростуть гриби": розкрито маловідомий факт про шкоду цукру

Натуральний йогурт (зліва) і йогурт з 0% жиру
Відео дня
Стандартне арахісове масло (зліва) і знежирене (праворуч)
Звичайний сухий сніданок (зліва) і його легша версія (праворуч)

Раніше MedOboz повідомляв, що серед найбільш небезпечних продуктів з супермаркетів виявилися солодкі йогурти, заморожені напівфабрикати, солодощі, газовані напої, сік, холодний чай і знежирені продукти.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки