Гірше фастфуду: медики назвали найшкідливіший для здоров'я продукт

28,2 т.
продукти

Дослідження Центру по контролю і профілактиці захворювань США показали, що хлібобулочні є найнебезпечнішим продуктом для людини.  

Про це повідомляє Канал 24.

Також в антирейтинг потрапили: їжа швидкого приготування, сири, картопляні чіпси, піца, попкорн, макаронні вироби і дещо з м'ясних, зокрема, ковбаси.

Читайте: Результати вражають: медики розповіли, які продукти продовжують життя

Вчені зазначили, що саме ці продукти провокують хвороби серця і судин. Але основну небезпеку представляють не продукти, а сіль, яка в них міститься. Вона викликає підвищення артеріального тиску.

Відео дня

Фахівці рекомендують виробникам продуктів харчування хоча б на чверть зменшити використання солі. Адже це дозволить зберегти життя багатьом людям.

Як повідомляв "Обозреватель", названий продукт провокує смертельну хворобу.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки