Майже канібалізм: вчені шокували складом сосисок

18,6 т.
Майже канібалізм: вчені шокували складом сосисок

Американська компанія Clear Foods опублікувала дослідження генетичного складу сосисок для хот-догів. Фахівці компанії проаналізували склад 345 хот-догів і сосисок, вироблених популярними компаніями в США.

Виявилося, що до складу 14% сосисок входили інгредієнти, не зазначені на упаковці. Так, в 3% проаналізованих сосисок (найчастіше це були курячі та індичі сосиски) була виявлена ??свинина, що може бути не дуже гарною новиною для людей, які не вживають це м'ясо в їжу з релігійних міркувань, передає Медпортал.

Вегетаріанські сосиски виявилися не такими вже й вегетаріанськими - в 10% випадків вони містили м'ясо.

Відео дня

Читайте: Генетики створили помідори, які зупиняють хвороби і старіння

У 2% проаналізованих зразків була виявлена ??людська ДНК, причому, найчастіше вона зустрічалася у вегетаріанських сосисках.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що вчені назвали найшкідливіший безалкогольний напій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки