Як не зіпсувати Новий рік шампанським: важлива порада

Олена Сидоренко

Шампанське і ігристе вино - такі ж незмінні атрибути новорічного столу, як мандарини і салат олів'є; як правильно обрати цей напій, щоб не зіпсувати настрій ні собі, ні гостям, в прямому ефірі "Обозревателя" розповіла технолог по харчовим продуктам Олена Сидоренко.

"Найбільш корисними ігристими винами є напої з розряду брют, які бувають без додавання цукру, тільки натуральні процеси бродіння. Звичайно, вибір за споживачем, але головне, на що не обходимо звертати увагу під час вибору шампанського або ігристого вина, щоб воно було від виробника" , - зазначила вона.

Читайте: Приємна дієта: вино і шоколад сприяють схудненню

Як наголосила Сидоренко, щоб уникнути отруєння шампанським, слід уважно вивчати маркування товару.

Відео дня

"Слід звертати увагу на наявність всіх необхідних даних на маркуванні і на етикетці. Треба дивитися і на його стан, також - на пробку", - підсумувала.

За словами Сидоренка, найчастіше під час новорічного застілля труяться фальсифікованими алкогольними напоями, тому не слід економити на спиртному і купувати його в сумнівних торгових точках.

Як писав "Обозреватель", раніше медики розповіли, з яким продуктом рекомендується вживати біле вино.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки