Найстаріший житель Британії назвав напій, який допоміг йому дожити до 111 років

20,4 т.
Найстаріший житель Британії назвав напій, який допоміг йому дожити до 111 років

Найстаріший житель Великобританії Назар Сінгх, який 8 червня відзначив своє 111-річчя, розкрив свій секрет довголіття. До свого поважному віку чоловік зберіг ідеальний слух і жодного разу не бував під скальпелем хірургів.

Як вважає сам Назар Сінгх, довге життя йому забезпечили здоровий спосіб життя, багато сну і вживання віскі.

Читайте: Як захистити організм від старіння: найпростіший секрет

Син іменинника Чеін Сінгх Гілл (Chain Singh Gill) розповів, що його батько спить по дев'ять годин на добу, любить пити молоко і мигдальне масло, а також регулярно їсть фрукти, - повідомляє Лента.ру.

Назар Сінгх народився 8 червня 1904 у невеликому селі в Індії. З 10-річного віку він допомагав сім'ї вирощувати цукровий очерет, бавовну, кукурудзу, пшеницю та інші сільськогосподарські культури. Займатися садом і городом Сінгх припинив лише чотири роки тому.

Відео дня

Читайте: 7 головних правил довголіття від відомого кардіолога

У 1932-му чоловік уклав традиційний для Індії шлюб за домовленістю з дівчиною на ім'я Нарайан Каур (Narajan Kaur) із сусіднього села, у шлюбі з якою у нього народилися дев'ять дітей. Його дружина померла 12 років тому в 90-річному віці. Крім 9 дітей, у Сінгха є 34 онуків і 64 правнуків.

У 1965 році чоловік із родиною переїхав до Англії, де майже 25 років пропрацював на ливарному виробництві.

Звання найстарішої мешканки планети належить американці Джераліен Теллі, якій 23 травня виповнилося 116 років. Жінка проживає у власному будинку в передмісті Детройта (штат Мічиган).

Як повідомляв "Обозреватель", перед своєю смертю найстаріша жінка планети розкрила секрет довголіття.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки