Топ сніданків успішних людей: фруктовий салат Бренсона і вафлі Тімберлейка

9,2 т.
Топ сніданків успішних людей: фруктовий салат Бренсона і вафлі Тімберлейка

Ранок - це дуже важливий період дня, який приводить вас до тями і змушує ваше тіло і, головне, мозок включитися в роботу. Щоб "ефективно" дожити до вечора, потрібно з ранку добре і корисно поснідати.

З чого ж починають свій день найуспішніші люди? Видання Business Insider опублікувало відповідь на це питання. Спектр великий: від ранкового фруктового салату і мюслі Річарда Бренсона до корисних коктейлів генерального директора компанії Whole Foods Market. Ось докладний опис того, що обирають на сніданок дванадцять найбільш успішних людей.

Річард Бренсон вживає старомодну, з високим вмістом клітковини, їжу щоранку.

Відео дня

Христина Лагоріо-Чефкін повідомляє, що Бренсон їсть зранку фруктовий салат і мюслі. Іноді він може з'їсти копчену рибку (жирна риба, яка вже непопулярна протягом десятиліть).

Читайте: Вчені розповіли, яка їжа руйнує пам'ять людини

Аль Рокер робить собі середній протеїновий коктейль.

За словами Bon Appetit, коли у синоптика шоу-програми "Сьогодні" випадає вільна хвилинка - як правило, між 7:40 і 8:15 ранку - він п'є протеїновий коктейль. До його складу входить білковий порошок, волоконний пил, 227 г мигдального молока, заморожені ягоди, імбир і трохи нектару агави. Іноді Рокер ще додає мигдальне масло.

Джон Маккі, засновник і співдиректор компанії Whole Foods Market, п'є зелені коктейлі.

Відомий здоровий їдець, Маккі, обирає на ранок коктейль. Він включає в себе мигдаль, вівсянку, рис або соєве молоко, свіжі фрукти, листя капусти або шпинату, повідомляє видання New York Times.

"Залізна леді" Маргарет Тетчер починала свій день з кави і половинки грейпфрута.

У 1979 в інтерв'ю з репортером The Sun Кетрін Хедлі, перша у Великобританії жінка прем'єр-міністр заявила, що вона намагалася мало їсти. І якщо все ж "Залізна леді" снідала, вона обирала каву і половину грейпфрута. "Мені не потрібен величезний сніданок, щоб отримати необхідну енергію на цілий день", - сказала Тетчер.

Читайте: Названі основні помилки в харчуванні, які псують здоров'я

Джастін Тімберлейк щодня двічі снідає.

Перший сніданок естрадного співака складається з "лляних вафель, мигдалевого масла і яйця". Потім він робить вправи. Після цього, їсть ще одне яйце або п'є протеїновий коктейль. "Я присвячую багато часу тренуванням, тому можу їсти релігійно", - сказав він Bon Appetit.

Творець "Ділберта" Скотт Адамс снідає протеїновим батончиком кожен день.

Перші 20 хвилин дня Адамса повторюються день у день, навіть у вихідні та святкові дні. Ставлячи своє тіло на автопілот, він звільняє свій мозок для творчості, як каже сам Адамс. Він прокидається о 5 ранку, п'є каву і їсть протеїновий батончик, сідає за стіл у своєму домашньому офісі, щоб прочитати щось цікаве і отримати нові ідеї. "Я дозволяю собі таке частування, розуміючи, що я можу себе тренувати, як і будь-яка інша тварина. І я хочу навчити себе насолоджуватися від того, що я прокинувся і перебуваю в тонусі", - сказав Скотт Адамс. "Я також хочу уникнути пізнього голоду, оскільки він може перервати мій потік думки", - додав він.

Келлі Ріпа починає день з великої кількості кави та пізнього сніданку йогуртом і мюслі.

Як тільки вона прокидається, Ріпа випиває капучіно, яке їй робить чоловік. Під час шоу "Live with Kelly and Michael" вона випиває ще більше кофеїну: потрійну порцію знежиреного латте. "Я ніколи не снідаю перед шоу", - заявила Ріпа Bon Appetit. "Я не можу зосередитися, якщо мій живіт перетравлює їжу. Я зазвичай їм свій йогурт і мюслі після шоу. Я вважаю, що якщо я поснідаю до нього, я просто буду видавати звуки перетравлення", - зізналася дівчина.

Читайте: Вчені розкрили секрет, який допоможе не товстіти

Уїнстон Черчілль завжди їв ситний сніданок: яйця, м'ясо та тост.

Не дивлячись на модні тенденції легкого сніданку, прем'єр-міністр Великобританії завжди надавав перевагу великому сніданку, який складався з яйця-пашот, тостів, джему, холодних м'ясних страв, грейпфрута і, звичайно ж, содового віскі. Йому подобалося, коли їжу приносили на двох підносах, як повідомляє The Telegraph. На першому підносі лежали яйце-пашот, тости, джем, масло, кава, молоко і холодна курка або інше м'ясо. На другій таці - грейпфрут, цукорниця, склянка апельсинового сквошу і содове віскі. Після сніданку він завжди вимивав руки і курив ранкову сигару.

Генеральний директор компанії Popeyes, Шеріл Бачельдер, снідає яєчнею або вівсянкою.

Бачельдер називає себе совою, тому вона придумала собі ранкові процедури, які створюють їй "правильний настрій протягом дня". Сніданок це невід'ємна частина її ранку. "Я люблю снідати. Коли я подорожую, я надаю перевагу омлету, свіжому бекону і житнім тостам. Але коли я вдома, я їм вівсянку з висівок", - поділилася своїм секретом успішного сніданку Шеріл.

Френ Таркентон, американський футболіст, обожнює їсти різні ягоди на сніданок.

Таркентон є також засновником компанії GoSmallBiz.com і Tarkenton Companies. Ось що він говорить про свій сніданок: "Я їм ягоди щоранку - ожину, чорницю, малину - от і все. Іноді я люблю поїсти вівсяні висівки, але нічого більше". Таркентон каже, що його ранкове харчування, у тому числі вживання води, допомагають йому контролювати своє мислення, витривалість і вагу. У віці 75 років він важить так само, як в той час, коли він грав у Національній футбольній лізі - рівно 88 кг.

Читайте: 5 хворих крайнощів здорового харчування

Керівник Кет Коул п'є шоти з куркуми, пророщеної пшениці і алое.

Коул, президент групи компаній Focus Brands, завжди починається свій день з 680 г води. Коли не за кермом, вона також п'є шоти з куркуми, паростків пшениці і алое, закушуючи Протеїновий батончик, перш ніж відправитися в офіс о 7:30 або 8 ранку.

Керівник компанії Birchbox Бред Ланде п'є п'ятихвилинний коктейль.

Ланде, керівник фірми Birchbox Man, раніше не любив робити одне і те ж кожен Божий день, але зараз все змінилося. Він починає кожен ранок з кип'яченої води з лимоном, заявивши, що вона "допомагає боротися з інфекціями, знижує артеріальний тиск, очищає печінку і омолоджує шкіру за допомогою вітаміну С". На сніданок він п'є простий коктейль, який вимагає всього п'ять хвилин для приготування. Його улюблений рецепт: кокосова вода, банан, чорниця, капуста, бджолиний пилок, мигдальне масло і лід.

Спробуйте і ви починати свій день так, як ці успішні люди, і, найвірогідніше, успіх сам постукає у ваші двері!

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки