Дієтологи назвали смачні продукти, що допомагають втрачати вагу

10,4 т.
Дієтологи назвали смачні продукти, що допомагають втрачати вагу

Американські дієтологи заявили, що овочі та фрукти в яких містяться флавоноїди допомагають знизити вагу. Вважається, що вони здатні змінювати активність багатьох ферментів обміну речовин.

Як показало дослідження, що підвищений вміст у раціоні флавоноїдів, антоцианінів і флавонолів, що містяться в чорниці, полуниці, яблуках, грушах і апельсинах, здійснюють на фігуру найкращий ефект, - пише "Вокруг света".

Одна чашка зазначених ягід або фруктів на день знижує вагу на 100 грамів за чотири роки. Якщо їсти їх п'ять разів на тиждень, не змінюючи звичний раціон, то без будь-яких додаткових зусиль можна скинути півкіло за той же період.

Відео дня

Читайте: Дієтологи назвали продукти, які позбавлять від зимової депресії

Таким чином, продукти, що містять природні флавоноїди здатні щонайменше допомогти контролювати вагу. А при їх вживанні в поєднанні з дієтою та/або заняттями спортом - забезпечити кращий результат.

Як повідомляв "Обозреватель", медики визначили, що вживання продуктів, багатих на клітковину, знижує ризик виникнення раку грудей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки