Натуральний засіб для схуднення: зелена кава прибере 5 кг за тиждень

10,1 т.
Натуральний засіб для схуднення: зелена кава прибере 5 кг за тиждень

Зелена кава допоможе позбутися 5 кг мінімум з живота, якщо регулярно приймати її. Цей напій є 100-відсотково натуральний і безпечний.

Доповідь про це підготовлена в науковому журналі Health Journal, повідомляє Рealthylanding.

"Зелена кава стимулює організм спалювати глюкозу, тобто, цукор, і спалювати жир, особливо в печінці. По-друге, що дуже важливо, уповільнює накопичення цукру в крові. І коли в крові не накопичується цукор, не накопичується навіть жир, бо цукор перетвориться в жир. Синергізм між цими двома діями дозволяє блокувати накопичення жиру в природному та безпечному стані", - повідомили медики.

Відео дня

З результатів тестів, опублікованих у медичному журналі Lipidis, ті люди які приймали каву, втратили в середньому 5 кг за 6 днів без будь-якої спеціальної дієти або виконання фізичних вправ.

Читайте: Вчені розкрили несподіваний секрет кави

Показано, що екстракт зеленої кави покращує обмін речовин, прискорюючи в той же час втрату ваги більш ніж на 800%.

Випробування підтвердили зниження на 39% рівня холестерину і середнє скорочення кількості жиру з живота на 5 см за 10 днів.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що вчені попередили, що кава у людей похилого віку викликає психічні розлади.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки