Їмо щодня: названі продукти, що викликають смертельно небезпечну хворобу
М'ясні напівфабрикати, хліб і солодка газована вода можуть збільшити ризик серцевого нападу.
М'ясні напівфабрикати, зокрема бекон, шинка, ковбаса, салямі, копчена курка досить небезпечні для серця. Замість них краще намагатися вживати тушковані, варені або приготовані на пару продукти, повідомляє "АиФ".
При цьому хліб і снеки (наприклад, пластівці на сніданок) провокують викид великої кількості цукру в кров, який у свою чергу завдає шкоди серцево-судинній системі.
Читайте: Кишить опаришами: у мережі показали мерзенну начинку в популярному продукті
У солодкій газованій воді дуже багато цукру, що також негативно позначається на роботі серця.
Як повідомляв OBOZREVATEL, учені визнали китайські фініки Ziziphus jujuba одним із найефективніших засобів для профілактики і лікування пухлин різної тяжкості.