Їмо щодня: названі продукти, що викликають смертельно небезпечну хворобу

19,8 т.
Названі продукти, які викликають небезпечну хворобу

М'ясні напівфабрикати, хліб і солодка газована вода можуть збільшити ризик серцевого нападу.

М'ясні напівфабрикати, зокрема бекон, шинка, ковбаса, салямі, копчена курка досить небезпечні для серця. Замість них краще намагатися вживати тушковані, варені або приготовані на пару продукти, повідомляє "АиФ".

При цьому хліб і снеки (наприклад, пластівці на сніданок) провокують викид великої кількості цукру в кров, який у свою чергу завдає шкоди серцево-судинній системі.

Читайте: Кишить опаришами: у мережі показали мерзенну начинку в популярному продукті

Відео дня

У солодкій газованій воді дуже багато цукру, що також негативно позначається на роботі серця.

Як повідомляв OBOZREVATEL, учені визнали китайські фініки Ziziphus jujuba одним із найефективніших засобів для профілактики і лікування пухлин різної тяжкості.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки