Отрута у каструлі: інгредієнт безлічі українських страв виявився небезпечним
Курячий бульйон, який є основою для багатьох страв, може бути по-справжньому шкідливим для людини і використовувати його не варто.
Так, лікарі-дієтологи радять зливати воду, в якій варилася курка, свинина або яловичина, пише "АіФ".
Справа в тому, що якість дуже часто кульгає, і м'ясо, накачане під зав'язку антибіотиками, гормонами і іншими некорисними речовинами, може бути для людини небезпечним.
Читайте: "Хоч не з лопати": у мережі висміяли величезні черги в Росії за їжею
У зв'язку з цим фахівці радять купувати відразу суповий набір або відокремлювати м'ясо від кістки і варити бульйон виключно на них. А ось м'ясо безпосередньо додавати в каструлю вже у відвареному в декількох водах (перший бульйон бажано злити).
Крім того, варто врахувати, що при захворюваннях нирок і подагрі білкову їжу взагалі краще не вживати.
Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше журналісти показали, з чого роблять в Україні шаурму.