Отрута у каструлі: інгредієнт безлічі українських страв виявився небезпечним

156,5 т.
Отрута у каструлі: інгредієнт безлічі українських страв виявився небезпечним

Курячий бульйон, який є основою для багатьох страв, може бути по-справжньому шкідливим для людини і використовувати його не варто.

Так, лікарі-дієтологи радять зливати воду, в якій варилася курка, свинина або яловичина, пише "АіФ".

Справа в тому, що якість дуже часто кульгає, і м'ясо, накачане під зав'язку антибіотиками, гормонами і іншими некорисними речовинами, може бути для людини небезпечним.

У зв'язку з цим фахівці радять купувати відразу суповий набір або відокремлювати м'ясо від кістки і варити бульйон виключно на них. А ось м'ясо безпосередньо додавати в каструлю вже у відвареному в декількох водах (перший бульйон бажано злити).

Відео дня

Крім того, варто врахувати, що при захворюваннях нирок і подагрі білкову їжу взагалі краще не вживати.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше журналісти показали, з чого роблять в Україні шаурму.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті призначені для загального інформаційного використання і не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти "MedOboz", гарантують, що весь контент який ми розміщуємо, публікується і відповідає найвищим медичним стандартам.Наша мета в максимально якісному інформуванні пацієнтів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань для їх своєчасного звернення на очну консультацію до лікаря.

Популярні лікарі

Ліки