Що кладуть в дешеві пельмені: бізнесмен зруйнував найпопулярніший міф
Поширювана в суспільстві інформація про те, що в дешеві пельмені кладуть геномодифіковану, небезпечну для здоров'я сою - це міф.
Про це в програмі "Business Lunch" на ObozTV розповів Дмитро Волков, керуючий партнер однієї з великих фірм, яка спеціалізується на виробництві пельменів. За словами Волкова, використовувати сою - просто невигідно.
"Соя - дорого. Реально дорого. Ці міфи, що ми туди суем багато сої, і вона ГМО... Соя - реально дорожче в порівнянні з куркою. Я хочу розвіяти цей міф. Я б і хотів, може, сої покласти, але вона дорога. Я краще туди більше курки покладу - це буде дешевше і це все одно буде м'ясо", - запевнив підприємець.
Читайте: Можна не їсти! Розвінчано популярний в Україні міф про суп
За його словами, дешеві і дорогі пельмені відрізняються один від одного тільки м'ясом, з якого складається їх начинка. Основні компоненти - це свинина, яловичина і курка.
"Зрозуміло, що можна імпровізувати з індичатиною, бараниною, навіть зі страусом - але є три основних компоненти. Є свинина і яловичина - дуже дорогі, і є курка - дешевше", - пояснив Волков.
"Якщо ми говоримо про недорогий сегмент, то там просто більше курки", - підкреслив підприємець.
Раніше OBOZREVATEL розповів про безліч міфів, пов'язаних з вершковим маслом.
Шоу "Business Lunch" дивіться щонеділі о 10.30 на ObozTV.