Сезон солоностей і маринадів: чим корисні ферментовані овочі

9,8 т.
Сезон солоностей і маринадів: чим корисні ферментовані овочі

В Україні настав сезон різноманітних маринованих і солоних овочів.

Журналісти ТСН вирішили розібратися, наскільки корисними для здоров'я є такі овочі.

Торговці на ринках, що продають солоності, стверджують, що всі продукти корисні, адже господині готують їх власними руками, без додавань консервантів і барвників. Деякі не додають навіть оцту, що зберігає вітаміни в них.

За словами лікарів-дієтологів, вживання квашеної капусти протягом деякого періоду часу, накопичує в організмі вітамін С. А ось солоні помідори зміцнюють серцево-судинну систему. Що стосується солоних огірків, то вони покращують роботу шлунково-кишкового тракту.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", щоб знизити шкоду від куріння тютюну, варто вживати деякі продукти і дотримуватися спеціального раціону.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки