Кількість зубів, що випали, розповість, скільки залишилося жити людині - медики

31,1 т.
Випали зуби, рука

Кількість зубів, що випали, може розповісти, скільки залишилося жити людині. Чим більше втрачено зубів - тим коротше буде людське життя.

Про це повідомляє видання АН.

Медики з Oral Health Foundation заявили, що існує взаємозв'язок між станом зубів і ставленням людини до свого здоров'я. Наприклад, якщо людина до 74 років зберігла свої зуби, значить, вона проживе до 100 років.

Втрату зубів може провокувати стрес, який часто виникає при сучасному способі життя. Статистика показала, що люди, які втратили п'ять зубів до 65 років, набагато частіше хворіють серцево-судинними захворюваннями, діабетом, а термін їхнього життя коротше, ніж у однолітків зі здоровими зубами.

Відео дня

Як повідомляв "Обозреватель", вчені заявили, що тривалість життя людини взаємопов'язана із покараннями в дитинстві.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки