Вчені назвали ефективний спосіб зниження рівня цукру в крові

22,7 т.
Рівень цукру в крові

Наукові співробітники Університету Арізони в Сполучених Штатах Америки провели дослідження, під час якого зуміли розробити нову технологію, яка дозволить знизити рівень цукру в крові.

Медики висловлюють надію, що цей спосіб допоможе хворим на діабет боротися із захворюванням і в максимально короткі терміни дуже ефективно знизити рівень цукру в крові, передає "Медікфорум".

Виявилося, що допомогти в цьому можуть спеціальні вправи.

Читайте: Медики назвали засіб, який захищає діабетиків від ожиріння

Так, в рамках експерименту, в якому взяли участь більш ніж тисяча хворих на цукровий діабет, добровольці спочатку провели у вертикальному стані не менше двох годин, після чого у них підвищився рівень цукру в крові. Після цього добровольці повинні були почати робити спеціальні вправи.

Відео дня

Виявилося, що ті, хто потім займався на велотренажері або їздив на велосипеді, знижували таким чином рівень цукру. Ефект від тренувань, що впливає на зниження рівня цукру, триває 24 години.

Як повідомляв "Обозреватель", вчені розповіли, що може допомогти в запобіганні діабету.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки