Гепатит C практично зникне через 22 роки

5,4 т.
Гепатит C практично зникне через 22 роки

Американські вчені стверджують, що через 22 роки гепатит C майже зникне і перейде до розряду рідкісних захворювань. Про це повідомляє Газета.ру з посиланням на медичний журнал Annals of Internal Medicine.

До подібного висновку вони прийшли, створивши комп'ютерну модель, за допомогою якої прорахували цілу сукупність факторів, так чи інакше пов'язаних з хворобою.

Дослідники стверджують, що до 2036 року завдяки скринінгу і недопущенню передачі вірусу через кров хвороба практично зникне.

Читайте: Чому відривається тромб: досліджуємо симптоми і провокуючі фактори

Зараз гепатит C є однією з головних причин раку печінки. В світі близько 150 мільйонів людей хронічно інфіковані вірусом гепатиту С і піддаються ризику розвитку цирозу печінки або раку печінки.

Відео дня

Читайте: Безрукі мати з сином навчилися робити все ногами

Нагадаємо, раніше "Обозреватель" повідомляв, що потрібно знати про лихоманку Ебола .

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки