Аж до гангрени: медики назвали найнебезпечніший для чоловіків одяг

34,7 т.
Вузькі джинси, здоров\u0027я

Популярні серед молоді вузькі брюки є причиною серйозних проблем із чоловічим здоров'ям.

Модники можуть отримати травми статевих органів, інфекції та проблеми з сечовим міхуром, повідомляє Head Insider.

Дослідження, в якому взяло участь 2 тис. британців, показало, що здоров'я кожного десятого чоловіка постраждало через вузькі джинси.

Серед проблем, які отримали юнаки, - дискомфорт в області паху, постійні проблеми з сечовою системою, а найжахливіше - перекручування яєчок, що може призвести до гангрени та навіть ампутації заражених ділянок.

Відео дня

Читайте: Жінки в зоні ризику: в США близько половини чоловіків заражені небезпечним вірусом

Медики попередили, що крім вищезгаданого виникають проблеми з якістю сперми, а також розвиваються грибкові захворювання. Занадто тісний одяг може нашкодити і жіночому організму, проте не можна порівнювати з наслідками для чоловіків.

Як повідомляв "Обозреватель", названі продукти, які позбавляють чоловіків можливості мати дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки