У Кім Чен Ина знайшлися ліки від MERS, СНІДу та Ебола

9,1 т.
У Кім Чен Ина знайшлися ліки від MERS, СНІДу та Ебола

У Північній Кореї повідомили про ліки "Кимдан-2", які нібито допомагають уникнути "різних епідемій".

Як стверджує Центральне телеграфне агентство КНДР, північнокорейські ліки можуть врятувати від вірусу Ебола, коронавірусу близькосхідного респіраторного синдрому (MERS) та СНІДу, передає "Лента.ру" .

"Такі згубні вірусні інфекції як SARS (атипова пневмонія), Ебола і MERS, стосуються імунної системи, і тому вони з легкістю піддаються лікуванню "Кимданом-2", що відновлює імунітет", - пише північнокорейське агентство.

Відео дня

Читайте: Смертельний вірус MERS в Південній Кореї розповсюдили лікарі

Медичний препарат є по суті рослинним розчином з корейського женьшеню і рідкоземельних мікроелементів. Принаймні так сказано на сайті Киимдан2.рф, де зібрані контакти магазинів, що продають ліки в Росії.

При цьому західні ЗМІ нагадують, що під час спалахів пташиного грипу 2006 і 2013 років Північна Корея також рекламувала ці ліки, створені в 1996 році.

Як повідомляв "Обозреватель", в Південній Кореї стався спалах коронавірусу близькосхідного респіраторного синдрому (MERS). За останньою інформацією, цією хворобою заразилися 166 осіб, 24 з яких вже загинули.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки