#SlimOboz. У мережі запустили "вірус" здорового способу життя

3,5 т.
#SlimOboz. У мережі запустили 'вірус' здорового способу життя

У мережі запустили "вірус" здорового способу життя. Так, "Обозреватель" представив новий проект "#SlimOboz. Щоденник схуднення офісного співробітника".

Першим учасником став заступник шеф-редактора видання - 46-річний Олексій Гвоздьов.

Він упродовж кількох місяців на очах наших читачів спільно з одним з кращих фітнес-тренерів України Сергієм Біленко буде боротися з усім зайвим, що "накопичив" за роки офісного праці.

Крім того, читачі отримуватимуть ефективні поради від експертів з харчування та фітнесу. В рамках проекту будуть опубліковані статті, новини, фоторепортажі та відео-щоденник.

Відео дня

"Обозреватель" закликав читачів прийняти виклик #SlimOboz і худнути разом з Олексієм.

В ході проекту найактивніших борців за здоровий спосіб життя і красиву фігуру чекають приємні подарунки та сюрпризи.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки