Сім'я Цукерберга пожертвує $3 млрд на медичні дослідження

7,2 т.
Сім'я Цукерберга пожертвує $3 млрд на медичні дослідження

Протягом найближчих десяти років засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг і його дружина Прісцилла Чан збираються пожертвувати більше 3 млрд доларів на дослідження в галузі охорони здоров'я.

Про це повідомляє 112 із посиланням на агентство Reuters.

Чан зазначила, що знання людства про тіло та захворювання поки ще досить обмежені. Розширення обріїв призведе до зменшення людських страждань.

Цуккерберг зазначив, що як мінімум чотири види захворювань: онкологічні, серцеві, інфекційні та неврологічні стають причинами смертей.

Читайте: Учені навчилися визначати хвороби очей за слізьми

Відео дня

"Із правильними технологіями ми можемо досягти прогресу за всіма цими напрямками", - упевнений він.

Перші 600 млн доларів підуть на фінансування медичного науково-дослідного центру Biohub, який створять у межах партнерства між Стенфордським університетом, Каліфорнійським університетом у Сан-Франциско й університетом в Берклі.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше названі головні причини, які є джерелом усіх хвороб.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки