Відомий український лікар запустила важливий флешмоб у соцмережі

14,7 т.
Наталія Лелюх

Відомий український лікар Наталія Лелюх запустила в соцмережі флешмоб, покликаний захистити здоров'я людей у сезон епідемії грипу та ГРВІ.

У Facebook вона закликала українців не ходити на роботу хворими, щоб не заражати інших.

"Сезон епідемій відкритий, але є ті, хто не захворів і ходить на роботу, наражаючись на небезпеку підхопити чхання того, хто вирішив, що він незамінний і божественний. І його чхання і соплі мають лікувальну і чарівну дію", - зазначила вона.

Читайте: Медики розповіли всю правду про ефективність вакцинації проти грипу

Відео дня

Вона звернулася з проханням до всіх своїх 5000 френдів у співтоваристві.

"Давайте зробимо флешмоб під хештегом #захворівсидивдома #соплінамаску. Їхня мета: розміщуємо фото в масці, або домашнє фото з чаєм, з описом, що навіть будучи "директором Всесвіту", ви поважаєте оточуючих людей і можете скасувати суперважливі зустрічі, у першу чергу - заради себе, а також заради безпеки інших", - попросила лікар.

Додамо, що користувачі мережі активно підтримали флешмоб.

130 осіб зробили перепост повідомлення Лелюх і більше 700 чоловік поставили "лайк".

Як повідомляв "Обозреватель", українцям назвали безпечні вакцини від грипу.

Відомий український лікар запустила важливий флешмоб у соцмережі
disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки