Як позбутися від гіпертонії на багато років: найпростіший рецепт

21,3 т.
Як позбутися від гіпертонії на багато років: найпростіший рецепт

У мережі активно обговорюють велику кількість засобів і народних рецептів від гіпертонії.

Зокрема, користувачі рекомендують ефективний рецепт народної медицини, який може привести артеріальний тиск у норму як мінімум на кілька років:

"Засипте в каструлю 5 стол. ложок хвої сосни і по 2 стол. ложки плодів шипшини і цибулиння, залийте суміш 1 літром холодної води, доведіть до кипіння і варіть на малому вогні під кришкою 10 хвилин.

Читайте: Як знизити високий тиск у домашніх умовах: 4 простих способи

Відео дня

Дайте відвару трохи настоятися, потім процідіть і, при необхідності, додайте трохи кип'яченої води - щоб відвару було рівно 1 літр. Розділіть цей обсяг порівну і випийте протягом 2 днів, після чого приготуйте нову порцію відвару. Курс лікування - 4 місяці.

Перші кілька років проводьте його регулярно, а далі - за потребою. Поліпшення може наступити вже через тиждень, а через місяць можна почати поступово скасовувати гіпотензивні препарати".

Читайте: "Лазарет" у будинку: не стояти в черзі за вірусом, а діяти!

Як повідомляв "Обозреватель", раніше вчені назвали продукти, що дозволяють контролювати емоції.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки