Старша дочка Віри Брежнєвої розповіла про стосунки з молодшою сестрою

14,9 т.
Старша дочка Віри Брежнєвої розповіла про стосунки з молодшою сестрою

15-річна дочка відомої української співачки Віри Брежнєвої зізналася, що вона сувора старша сестра, проте вони чудово ладнають із 7-річною Сарою.

Про це Соня Кіперман розповіла в інтерв'ю виданню "Старх".

" Я - сувора старша сестра і, коли мама їде, беруся за виховання. Але, на щастя, ми з Сарочкою ладнаємо, ділимося секретами. Вона часто мені говорить: "Пам'ятаєш, ти мені дещо розповіла? Я мамі не розбовтала, так що ходімо пограємо". Ми в родині все робимо разом, є навіть традиція у вихідні влаштовувати вечір кіно", - каже Кіперман.

Нагадаємо, нещодавно Соня спробувала себе в новій ролі - вона озвучила головну героїню мультфільму "Балерина". В інтерв'ю дівчинка зізналася, що коли дізналася про своє затвердження, перше, про що подумала, це про реакцію сестри, коли та буде дивитися мультфільм.

Відео дня

"Пам'ятаю, коли дізналася, що буду говорити за одного з діснеївських героїв, перше, про що подумала, як Сара буде дивитися стрічку, почує мене і почне всім розповідати: "Це моя сестричка!", - зазначає вона.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Віра Брежнєва поділилася фото з молодшою донькою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки