Наймиліший малюк української зірки: голосування

30,3 т.
Наймиліший малюк української зірки: голосування

Українські знаменитості не часто діляться фотографіями своїх малюків в Інтернеті. Але коли дитяча світлина все ж потрапляє в соціальні мережі, то підписники не оминають її стороною, і з задоволенням коментують та оцінюють такі пости зірок.

Тому mamaclub серед своїх читачів вирішив провести опитування з метою з'ясувати, чия же "зіркова" дитина найбільш заслуговує на звання "наймилішої"? Сьогодні серед претендентів ми пропонуємо вам фотосвітлини дітей телеведучих Маші Єфросиніної та Лілії Ребрик, співачок Тоні Матвієнко, Слави з гурту "НеАнгели" та Катерини Бужинської, зіркового тренера Аніти Луценко, а також продюсера Олени Мозгової.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", відома американська співачка народила первістка в 50 років.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки