Розумна дитина та верхова їзда: вчені знайшли взаємозв'язок

6,3 т.
Розумна дитина та верхова їзда: вчені знайшли взаємозв'язок

Хто з батьків не хоче, щоб їх дитина була розумною та освіченою? Багато хто готовий віддати останні гроші, аби чадо вчилося в найкращій школі та університеті. Однак японські вчені з'ясували, що не потрібно таких жертв - досить просто посадити дитину на коня, оскільки верхова їзда може мати той же ефект на їх мозок, що і довготривалі заняття з репетиторами.

Про це повідомляє видання Daily mail.

Дослідники з Токійського університету сільського господарства провели дослідження, як верхова їзда впливає на розумові здібності дітей.

Дітям було запропоновано пройти прості тести і вирішити математичні приклади безпосередньо до і після участі в експерименті.

В результаті з'ясувалося, що після їзди на конях у дітей значно покращилася здатність виконувати поведінкові завдання. На думку вчених, це говорить про те, що верхова їзда може поліпшити пізнавальні здібності дитини і привести до підвищення рівня навчання, пам'яті і вирішення проблем.

Відео дня

"Однією з важливих характеристик кроків коня є те, що вони роблять тривимірні прискорення. Рух тазу коня може забезпечити моторний і сенсорний вплив на людський організм", - зазначив автор дослідження Мітсуякі Охта.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", блогер поділився емоціями про вступ сина до першого класу: ви коли-небудь читали про гладіаторські бої?!

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки