"Мої янголята": Катерина Бужинська поділилася ніжним фото малюків

18,0 т.
'Мої янголята': Катерина Бужинська поділилася ніжним фото малюків

Відома українська співачка, народна артистка України і молода мама королівської двійні, Катерина Бужинська поділилася з шанувальниками ніжним фотознімком зі своїми малюками.

Фотографію, на якій зображені ніжки маленьких Каті та Дмитра, співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

" Найсолодші ніжки на світі. Мої Янголята, я обожнюю вас!" - зворушливо підписала знімок щаслива мама.

Шанувальники підтримали порив ніжності співачки, зазначивши в коментарях, що дійсно немає нічого солодшого для мами.

Читайте: "Все встигати дуже непросто": Катерина Бужинська розповіла про материнство

Відео дня

Нагадаємо, Бужинська народила двійню в кінці грудня минулого року. Незважаючи на настільки маленький вік, малюків вже сміливо можна записати в мандрівники - адже зараз вони проживають з батьками в сонячній Болгарії. Також, Катерина виховує старшу дочку Олену, якій 10 років.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", у представника України на "Євробаченні-2017" народилася дитина.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки