І геть журба: як соцмережі допомогли влаштувати дитині з аутизмом грандіозне свято

6,9 т.
І геть журба: як соцмережі допомогли влаштувати дитині з аутизмом грандіозне свято

Кенді Батчерс, мама 9-річної Ріанни з розладом аутистичного спектру, запросила на день народження дочки всіх її друзів, проте в день святкування всі запрошені відмовилися прийти.

Про це пише Daily mail.

"Я покликала на вечірку 25 осіб, більше 10 з них сказали, що із задоволенням приїдуть до нас. Ріанна буквально рахувала дні до свята. Але починаючи з самого ранку в день народження один за іншим вони повідомляли мені, що захворіли, що чоловік забрав машину і тому вони не можуть приїхати. Коли всі наші гості відмовилися, я відчула, що моє серце розбите. Я вийшла на вулицю і довго сиділа у дворі, я була страшенно засмучена і не знала, як сказати дочці, що на свято ніхто не прийде" , - розповідає мама.

Відео дня

Пізніше Кенді вирішила написати пост в одній з груп для мам в соціальній мережі, їй було сумно, і хотілося підтримки. "Сьогодні у моєї чудової дівчинки день народження... І ніхто, ніхто не прийшов до нас на свято. Навіть не знаю, як їй сказати про це. Відчуваю себе жахливою матір'ю. Мабуть, справжніх друзів немає і у мене. Але я все одно постараюся зробити цей день для неї особливим" .

Потім вони з чоловіком почали думати, як же виправити ситуацію, але телефон Кенді не переставав вібрувати - під її постом було вже більше 100 коментарів. Користувачі соцмереж з усього світу надсилали Ріанні і її мамі вітання та слова підтримки. А ті, хто жив поруч писали їй, що зараз зберуть своїх дітей і приїдуть до них на свято. За кілька годин будинок був сповнений гостей. Гості приносили з собою подарунки Ріанні, а також солодощі, їжу та напої.

"У моєї дочки був найкращий день народження, завдяки незнайомим людям" , - пізніше написала Кенді в Facebook.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", новонароджений малюк допоміг собаці повернути віру в людей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки