Вагітність - це сексуально: фото знаменитостей, які підтвердили це

7,7 т.
Вагітність - це сексуально: фото знаменитостей, які підтвердили це

Вагітність - це красиво та сексуально. І якщо ви в цьому сумніваєтеся - подивіться на фотографії знаменитостей в положенні.

Знімки зірок під час ню-фотосесії в очікуванні поповнення публікує видання Lenta.ru

Вперше в такій фотосесії взяла участь Демі Мур в 1991 році - її фотознімок тоді прикрасив обкладинку глянцевого журналу Vanity Fair. У той час - цей хід був досить сміливим і неординарним. З тих пір такі фотосесії знаменитостей стали регулярними і інтерес до них не згасає до цього дня - адже це прекрасний спосіб довести, що вагітність - це не хвороба, а прекрасний період в житті кожної жінки.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Катя Осадча порадувала фанів ще одним своїм фото в положенні.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки