Володимир Соловйов розгнівав батька 24 дітей

19,3 т.
Володимир Соловйов розгнівав батька 24 дітей

Житель Тверської області Едуард Косіковський, батько 24 прийомних дітей, вимагає від російського ведучого Володимира Соловйова вибачиться за сказані в прямому ефірі слова.

Про це повідомляє kommersant.ru

" 2 лютого у прямому ефірі на радіо Володимир Соловйов заявив, що прийомні сім'ї займаються фермерством із вирощування дітей. Він мені в душу заліз своїми словами. Чи можна змусити його вибачитися?"  - наводить видання слова ображеного батька, які він сказав, виступаючи на прес-конференції, присвяченій проблемам прийомних сімей.

Чоловік є головою Тверській регіональної громадської організації "Союз замінних сімей". Всього він виховує 28 дітей.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель",  Володимир Соловйов образив Володимира Зеленського.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки