Діти розповіли, що для них означає "любов"

10,9 т.
День Святого Валентина

На честь Дня святого Валентина група американських дитячих психологів провела опитування серед дітей, віком від 4 до 8 років. Малюки відповідали на головне питання "Що таке любов?"

Результати опитування опублікував сайт psychologos. А ми вибрали найбільш зворушливі з них.

"Любов - це коли мама з татом дружать, і у них синочок народився" (Саша, 5 років)

"Коли хтось тебе по-справжньому любить, він вимовляє твоє ім'я по-особливому. Ти просто розумієш, що твоє ім'я у нього в роті в безпеці" (Біллі, 4 роки)

"Любов - це коли серце стукає і хочеш одружитися" (Саша, 3 роки 11 місяців)

Відео дня

"Любов - це мама" (Давид 2,7 року)

"Любов - це коли весь час цілуєшся. І потім, коли втомлюєшся цілуватися, все одно хочеш бути разом і просто верзеш. Мої мама і тато так і роблять" (Емілі, 8 років)

"Якщо ти не любиш, ти ні в якому разі не повинен говорити "я люблю тебе". Але якщо любиш, то повинен говорити це постійно. Люди чомусь це забувають" (Джесіка, 8 років)

"Любов - це коли щеня облизує твоє обличчя, навіть якщо ти залишив його на цілий день одного вдома" (Мері Ен, 4 роки)

"Любов - це коли дарують цукерки" (Маша, 4,5 року)

"Любов - це коли ти ділишся своєю смаженою картоплею й не чекаєш, щоб з тобою поділилися теж" (Кріссі, 6 років)

"Любов - це коли ти говориш хлопчикові, що тобі подобається його сорочка, і він починає носити її щодня" (Ноель, 7 років)

Як раніше повідомляв "Обозреватель", названі 7 кращих дитячих книг про кохання.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки