Принц Вільям і Кейт Міддлтон розповіли, що готові змінити в своєму житті заради дітей

16,1 т.
Принц Вільям і Кейт Міддлтон розповіли, що готові змінити в своєму житті заради дітей

Герцог і герцогиня Кембриджські пишуть книгу, в якій розповідають про життя королівської сім'ї. Зараз вони працюють над главами, в яких йтиметься про виховання дітей - принца Джорджа і принцеси Шарлотти. Подружжя зізналося, що після їхнього народження, вони змінили свої погляди на життя, і роблять все, щоб їхні діти росли в атмосфері, що дозволяє щиро висловлювати будь-які свої емоції.

Про це принц Вільям розповів в інтерв'ю виданню E! News.

Вільям зізнався, що вони не хочуть слідувати традиції, яка існує в їхній королівській сім'ї - стримувати свої емоції. На його думку, важливо навчити дітей відкрито говорити про те, що їх турбує, не боячись висловлювати свої почуття.

"Ми обоє, я і Кейт, віддаємо собі звіт у тому, що хочемо створити для дітей такі умови, в яких вони жили б без страху висловлювати свої почуття і думки. Весь минулий рік ми відвідували різні школи, де нам вдавалося спілкуватися з дітьми . Ми з Кейт були приємно здивовані, наскільки розкуто школярі почувалися, говорячи про проблеми, з якими навіть дорослі нерідко стикаються. Ми живемо в абсолютно інший час. Нам на зміну приходять покоління, які не бояться відкрито заявляти про те, що їх дійсно турбує", - говорить герцог Кембриджський.

Відео дня

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Кейт Міддлтон виступила з пронизливою промовою про материнство.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки