Коли батько розібрався в дитячих мультиках: відомий психолог розповіла кумедний випадок

33,9 т.
Коли батько розібрався в дитячих мультиках: відомий психолог розповіла кумедний випадок

Відомий психолог Світлана Ройз поділилася з читачами батьківськими здібностями свого чоловіка - він знає всіх улюблених мультяшних героїв їх дочки по іменах.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Толя, як же я тобою пишаюся, ти не тільки знаєш імена всіх свиней з Пеппи, всіх цуценят з щенячого патруля, всіх поні з" мій маленький поні", але і всі їх кольори" , - пише Світлана.

Як з'ясувалося, вони з чоловіком прийшли в кафе, щоб замовити торт на день народження дочки. Дівчинка попросила, щоб він був з героїнею мультика про поні - Іскоркою. Але адміністратор назвав не той колір конячки, пообіцявши приготувати торт з блакитною поні, проте чоловік Світлани Анатолій його виправив, пояснивши, що блакитна - це Веселка, а Іскорка - фіолетова.

Відео дня

У коментарях до посту відзначили, що таким і повинен бути справжній тато "Справжній тато і прекрасний мужній чоловік, який зумів відстояти інтереси дочки", - написала Dasha Malakhova.

Як повідомляв "Обозреватель", тато-бітбоксер підкорив соцмережу музичним дуетом з сином.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки