Кілька хвилин тиші: мережу підкорила відеопідбірка з кумедними малюками

14,5 т.
Кілька хвилин тиші: мережу підкорила відеопідбірка з кумедними малюками

У мережі з'явилося відео, де зібрані самі різні кумедні моменти з маленькими дітьми.

Його опублікувало видання Daily mail на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Кожна дитина кумедна по-своєму. Їхнє мислення влаштовано зовсім інакше, вони ще не розуміють, які можуть бути наслідки від того чи іншого вчинку. Можливо, те що вони роблять, не завжди правильно, але кумедно та весело - точно. І для сімейного архіву - справжня знахідка. Коли діти виростуть, буде що їм показати.

Відео дня

За кілька годин відео зібрало 230 тисяч переглядів і понад 1500 перепостів. Однак в коментарях не всі користувачі знаходять цих малюків кумедними, докоряючи батькам в тому, що замість того, щоб зупинити дитину, вони хапаються за фотоапарат або камеру, щоб зберегти цей момент.

Як повідомляв раніше "Обозреватель", мережу підкорило відео з замерзаючою мильною бульбашкою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки