Наталі Портман розповіла про свій головний страх під час вагітності

9,3 т.
Наталі Портман розповіла про свій головний страх під час вагітності

Відома американська актриса Наталі Портман, яка скоро стане мамою вдруге, розповіла про свій головний страх під час вагітності.

Про це пише сайт etonline.

В інтерв'ю виданню Портман зізналася, що найбільше вона боїться залишитися голодною. "У мене починається паніка, якщо немає доступу до їжі. Тому, якщо я кудись йду, я задаю собі питання: "Я зможу там поїсти те, що я люблю?" і завжди перед виходом з'їдаю тарілку млинців, бургер або щось інше, аби бути готовою", - говорить актриса.

Читайте: Вагітна Наталі Портман порадувала шанувальників незвичайним знімком

Відео дня

Також Наталі розповіла, що багато хто ставиться до неї так, ніби вона хвора. "Я відчуваю, що вони дуже обережні зі мною, постійно бажають допомогти в дрібницях: " Ви не повинні вставати, сидіть!" - кажуть вони. Але я прекрасно себе почуваю, і в стані сама встати зі стільця! Єдина поступка, яку я готова прийняти - це пройти в туалет без черги", - з посмішкою зазначила зірка.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", заявою про вагітність співачка Бейонсе побила рекорд зіркових Instagram.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки