"Я не хочу, щоб вона виросла мажором": відомий комік розповів про виховання доньки

19,8 т.
'Я не хочу, щоб вона виросла мажором': відомий комік розповів про виховання доньки

Відомий комік Євген Кошовий поділився з шанувальниками, як вони з дружиною виховують свою старшу дочку Варю, які життєві цінності прищеплюють.

Про це він розповів в інтерв'ю журналу Viva!

У Євгена та його дружини Ксенії зростає дві чудових дочки. Як стверджує сам комік, він живе в жіночому царстві: "Мої жінки мене оберігають, люблять, годують, пестять і плекають", - відзначає він.

Старша дочка Варвара вирішила піти по стопах батька і мріє стати артисткою. Вона вже спробувала себе в ролі коміка, взявши участь в програмі "Розсміши коміка", а в минулому році вона пройшла сліпі прослуховування в "Голос країни.Діти" (третій сезон). Програш в шоу її дуже засмутив, але вона вирішила не здаватися.

Відео дня

"Після того як вона проплакала і заспокоїлася трохи після "Голосу", я у неї питаю: "Так що, з вокалом зав'язуємо?" Вона заперечливо похитала головою. Після шоу Варя підійшла до Потапа і каже: "Я прийду і буду рвати на частини в наступний раз". Так що готується взяти участь в кастингу в наступному році", - розповів Євген.

Читайте: "Абсолютно різні": відомий комік показав своїх улюблених жінок

Ксенія зазначила, що після участі в програмах у Варвари з'явилися ознаки зіркової хвороби, з якими вони намагаються боротися. Також, батьки розповіли, що не потурають усім її примхам, і виховують в доньці розуміння того, що гроші потрібно заробляти працею. Тому непотрібні подарунки вони не купують.

"У нас в сім'ї роль " лого поліцейського" дісталася мені (посміхається). Мене так виховали в сім'ї, що, скільки б грошей не було, потрібно ставитися до них з повагою і не витрачати на дрібниці. Я намагаюся і Варі прищепити це", - поділилася Ксенія, а Євген додав, що підтримує позицію дружини. Він хоч і балує своїх дівчат, але не хоче, щоб вони виросли не знаючи ціни грошей: "Я не хочу, щоб вона виросла мажором", - зазначає комік.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вагітна Торі Спеллінг зворушила соцмережі новим знімком.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки