Готуємося до Великодня: Галкін опублікував нове фото двійні

20,5 т.
Готуємося до Великодня: Галкін опублікував нове фото двійні

Відомий російський гуморист і телеведучий Максим Галкін продовжує радувати шанувальників новими фото і відео зі своїми дітьми. Найчастіше в кадр до тата потрапляє син Гаррі, оскільки Ліза, зі слів зіркового батька, не дуже любить фотографуватися. Однак цього разу Максим опублікував знімок, на якому добре видно обох дітей.

Фотографією, на якій діти зіркової пари разом з онукою Алли Борисівни Клавдією (дочка Христини Орбакайте) захоплені процесом фарбування великодніх яєць, Галкін поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Готувалися вчора до Великодня! " - підписав знімок гуморист.

У коментарях шанувальники подякували Максиму, за те, що він ділиться сімейними моментами, а також зазначили, що малюки - просто чудо.

Відео дня

"Дві маленькі принцеси і лицар!", "Розчулення одне дивитися на них", "Ангелочки!!!" - пишуть шанувальники.

Крім того, Максим також порадував фанів новим відео з дітьми, на якому Ліза і Гаррі катаються на своїх дитячих позашляховиках.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", чоловік Алли Пугачової розповів, що залежить від своїх дітей.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки