Вчені назвали найкращий спосіб, як забезпечити дітям міцний імунітет

6,5 т.
Вчені назвали найкращий спосіб, як забезпечити дітям міцний імунітет

Американські вчені провели ще одне дослідження, результати якого підтвердили, що кращим способом зміцнити імунітет дитини і вплинути на її міцне здоров'я в майбутньому є максимальне проведення часу на природі, подалі від квартир із планшетами та телевізорами.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Експерти б'ють на сполох, що все більше сучасних дітей проводять весь свій вільний час у закритих приміщеннях, віддаючи перевагу іграм на гаджетах. Однак нові дослідження доводять, що перебування дітей на відкритому повітрі і далеко від своїх планшетів - кращий спосіб забезпечити їм гарне здоров'я в дорослому житті.

Згідно з результатами дослідження, діти, які дотримуються рекомендацій експертів із фізичної активності, дозвілля на природі і повноцінного режиму сну, мають на 89% менший ризик ожиріння. За словами вчених, для підтримки базового рівня здоров'я діти у віці від п'яти до 18-ти років повинні отримувати як мінімум одну годину фізичної активності щодня. Однак дослідження говорить про те, що такого режиму дня дотримуються лише близько 22% дітей, а серед малюків до п'яти років і того менше 10% відповідають рекомендованим принципам для їхнього віку.

Відео дня

Експерти настійно радять батькам привчати дітей до активного способу життя з раннього віку - і зовсім не важливо, це будуть тривалі туристичні вилазки на природу з наметами, або проста прогулянка на велосипеді в найближчому парку.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", вчені назвали найкращий спосіб встановити правильний режим сну у дитини.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки