Бейонсе на "Греммі-2017": вагітна співачка вразила відвертими нарядами

17,5 т.
Бейонсе на 'Греммі-2017': вагітна співачка вразила відвертими нарядами

Відома американська співачка, яка нещодавно заявила про свою вагітність двійнею, продовжує дивувати шанувальників. На 59-й церемонії "Греммі" Бейонсе з'явилася в досить відвертих вбраннях.

Про це повідомляє billboard.

Для свого емоційного виступу співачка обрала золотистий наряд, який викликав неоднозначну реакцію в мережі, адже термін вагітності у неї вже досить великий. Сама ж артистка зазначила, що її альбом, за який вона отримала статуетку, покликаний протистояти проблемам, які заважають людям.

"Сенс мого альбому в тому, щоб протистояти проблемам, які завдають нам незручності. Це важливо для мене - показати такі зображення моїм дітям, які відображають їх красу, щоб вони могли зростати в світі, де вони дивляться в дзеркало - спочатку через їх власні сім'ї, а також новини, Super Bowl, Олімпійські ігри, Білий дім і Grammy - і бачать себе. І немає сумнівів, що вони красиві, розумні і здатні. Це те, що я хочу для кожної дитини, кожної раси. І я відчуваю, що це дуже важливо, щоб ми робили висновки з минулого і усвідомлювали нашу схильність повторювати власні помилки", - відзначила Бейонсе.

Відео дня

Читайте: "У мене є три серця": вагітна Бейонсе продовжує дивувати новими фотографіями

Другим нарядом співачки, яким вона вразила шанувальників, стало червоне блискуче плаття з відвертим декольте.

Як раніше повідомляв "Обозреватель", Аніта Луценко поділилась кумедним знімком з донькою.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти MedOboz гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Популярні лікарі

Ліки